75 

 

Le Bouquet de Séguret' is kleinschalig gehouden. Onze 4 kamers ( alle op de begane grond) zijn zeer ruim, met authentieke Provençaalse sfeer en met alle moderne gemakken zoals bedden met uitstekende matrassen, airco, TV en moderne badkamers.

Iedere kamer heeft bovendien een ruim prive terras. 
In de binnentuin is ons zwembad  (8,5 meter doorsnede) en een pantry met twee koelkasten, een magnetron/oven, koffiezetapparaat en waterkoker, bestek, borden en glazen.

Het ontbijt wordt geserveerd op het terras uitkijkend op Séguret en de Dentelles. Hier staan diverse tafeltjes voor 2 à 3 personen, zodat men in alle rust de dag kan beginnen.

Prijzen 2023 per kamer per nacht  (exclusief toeristenbelasting van 0,75 euro pppd)
april/mei/oktober: 125 euro, inclusief ontbijt
juni tot en met september: 135 euro, inclusief ontbijt, minimaal 3 overnachtingen.
Overige maanden: 105 euro, inclusief ontbijt

Eén kamer heeft een derde bed ( 90x200 cm), toeslag hiervoor is 30 euro per nacht, inclusief ontbijt. 
Onze kamers hebben een gratis WIFI koppeling.
Voor onze kamers zijn kinderen vanaf 12 jaar welkom. Heeft u kinderen jonger dan 12 jaar, kijk dan even op ' Gites 2-4 of Gite 6 personen', want daarvoor geldt geen minimum leeftijd

Huisdieren helaas niet toegestaan

Aanvraagformulier

Onze gites

Op het aangrenzende terrein- met hetzelfde prachtige uitzicht- hebben wij gites, appartementen voor 2 -4 personen of zelfs 6 personen. Deze hebben een eigen keuken en salon.
Uniek is dat u voor deze gites niet vast zit aan een vaste aankomst/vertrekdag, noch aan een minimale verhuurperiode van een week.
Onze gasten van de gites kunnen gezellig aanschuiven bij onze activiteiten zoals de table d'hotes/BBQ en bij het ontbijt (voor een geringe meerprijs). 

Geïnteresseerd? Klik hier

parallax background